Aktuellt

 • Fem familjer som bor i drömhuset

  De flesta av oss bär med oss en bild av vårt absoluta drömboende. Vare sig det handlar om ett penthouse i New York med utsikt över Central Park eller en pittoresk sekelskiftesvilla vid Fårös stränder så är det där drömhuset för många den ultimata belöningen för alla måsten som måste utföras i vardagen.

  VårdgårdaHus har i en videoserie träffat ett antal lyckligt lottade familjer som lät VårdgårdaHus producera deras drömkåk. Följ med till vintagefantasterna Anna och Marcus på Österlen som verkligen låtit det delade intresset prägla sin Björkö-villas utseende. Eller få en inblick i östkustbelägna Villa Emyhill där Johanna och Thomas lever sin New England-dröm.

  Hälsa på hos alla familjerna i Drömhuset-serien HÄR.  

  Uppsala Byggteam är stolta samarbetspartners med VårdgårdaHus och uppför dagligen drömhus likt de som syns i serien. Kontakta oss så berättar vi mer!  

 • Hämta inspiration i Kloka Hem Magazinet!

  Tryter inspirationen? Är du i akut behov av en inredningsförändring men kört fast i gamla hjulspår? Låt Kloka Hem Magazinet bli din nya hemmabibel! Kloka Hem är mer än bara Upplands ledande leverantör av marknadens bästa husmodeller – VårdgårdaHus. Man sprider även regelbundet matnyttiga tips och idéer för hus och hem i sitt fullp...

  Läs mer »
 • Uppsala Byggteam porträtterade i Enterprise Magazine!

  Sex gånger om året tar Enterprise Magazine ett helhetsgrepp på Sveriges vida utbud av inspirerande företag och entreprenörer. I magasinets nummer för april och maj porträtteras inga mindre än Uppsala Byggteam. Artikeln skildrar hur ägarparet Fredrik Johansson och Stefan Jonsson över tid har skiftat sitt företags fokus från lösvirkesbas...

  Läs mer »