Aktuellt

 • Uppsala Byggteam porträtterade i Enterprise Magazine!

  Sex gånger om året tar Enterprise Magazine ett helhetsgrepp på Sveriges vida utbud av inspirerande företag och entreprenörer. I magasinets nummer för april och maj porträtteras inga mindre än Uppsala Byggteam. Artikeln skildrar hur ägarparet Fredrik Johansson och Stefan Jonsson över tid har skiftat sitt företags fokus från lösvirkesbaserad husproduktion till färdiga modulbyggen av främsta sort.

  En starkt bidragande orsak till att Uppsala Byggteam överhuvudtaget är underlag för en artikel i Enterprise Magazine grundar sig i att företaget sedan sista hälften av 90-talet legat i framkant när det gäller framtagningen av modulhus. Innan dess utgjordes Uppsala Byggteams verksamhet av i huvudsak renovering, om-, till- och nybyggnationer med fokus på lösvirkesproduktion.

  Fredrik Johansson berättar för Enterprise Magazines reporter att man fortfarande i stor utsträckning arbetar med materialet, men att modulbyggena är överlägsna i det avseendet att de mycket sällan visar sig bära på några barnsjukdomar efter själva färdigställandet. Arkitektritade och nyckelfärdiga hus från VårgårdaHus som i sin tur monteras av Uppsala Byggteam har därför blivit synonymt med kvalité hos allmänheten.

  – Den bästa reklamen är det man lämnar efter sig. Vi har väldigt många kunder som kontaktar oss via rekommendationer, och även återkommande kunder som står inför sitt andra husbygge, säger Fredrik Johansson till tidningen. 

  Uppsala Byggteam, Enterprise Magazine

  Artikeln lyfter även, i likhet med Uppsala kommun, fram VårdgårdaHus erkänt energisnåla husbyggen som en branschförebild. En i raden av positiva omdömen som medfört att andra halvan 2016 är fullspäckad med kommande projekt. Bland annat ska i skrivandets stund ca 30 hem monteras ihop och uppföras.

  Läs hela artikeln HÄR eller bläddra fram till sidan 51 i pappersversionen av Enterprise Magazines aprilupplaga.

 • Hämta inspiration i Kloka Hem Magazinet!

  Tryter inspirationen? Är du i akut behov av en inredningsförändring men kört fast i gamla hjulspår? Låt Kloka Hem Magazinet bli din nya hemmabibel! Kloka Hem är mer än bara Upplands ledande leverantör av marknadens bästa husmodeller – VårdgårdaHus. Man sprider även regelbundet matnyttiga tips och idéer för hus och hem i sitt fullp...

  Läs mer »
 • Fem familjer som bor i drömhuset

  De flesta av oss bär med oss en bild av vårt absoluta drömboende. Vare sig det handlar om ett penthouse i New York med utsikt över Central Park eller en pittoresk sekelskiftesvilla vid Fårös stränder så är det där drömhuset för många den ultimata belöningen för alla måsten som måste utföras i vardagen. VårdgårdaHus har i ...

  Läs mer »