Villa Solsidan

 • Söker ni högt i tak och stora ytor? 

  Den pampiga entrén ger villa Solsidan ett sällsynt imponerande intryck som väcker förväntningar om vad som ryms innanför dörren. Tro oss, du kommer garanterat inte bli besviken!

  Bottenplanet? Här hittar ni en luftig planlösning med möjlighet till takhöjd upp till 2,6 m. Från vardagsrummet på hela 51 kvm vetter en veranda i glas med pardörrar ut mot trädgården och terrassen på husets baksidan.

  Övervåningen? Tre rymliga sovrum, allrum och badrum. Plus två klädkammare och ett lyxigt dressingroom.

  Läs mer om hustypen.

  Kontakta oss
 • Villa Sjövik

  Barnfamiljens drömboende  Moderna Villa Sjövik har en karaktär som stannar hos betraktaren, inte minst tack vare den iögonfallande entréfasaden och det stora vardagsrummet i vinkel med tillhörande tjusigt ryggåstak. Vinkeln skapar en skyddad uteplats där familj och vänner ostört kan mötas. Den öppna och ljusa planlösningen i vardagsrum och kök gör huset perfekt för att samsas många under samma tak. Därtill kan huset stoltsera med fyra sovrum, ett allrum, två badrum och flera generösa förråd. Läs mer om hustypen.

  Läs mer »
 • Villa Västergården

  Herrgårdsvillan anpassad för barnfamiljen Bygg ett liv i en herrgårdsinspirerad tvåplansvilla gjord för familjer med två-tre barn. Det imponerande övertäckande verandataket på entrésidan ger associationer till den klassiska New England-stilen. Första intrycket är viktigt, på entréplanet möts du av en stor och inbjudande hall. Längs husets långsida ligger ett ljust, härligt vardagsrum kombinerat med rymligt kök. Bottenplanet erbjuder klädvård, badrum och möjlighet till extra sovrum. Medan villans övervåning inrymmer allrum, bad samt tre rejält tilltagna sovrum, varav ett är utrustat med helt eget dressingroom. Läs mer om hustypen. ...

  Läs mer »
 • Villa Lovik

  Bo i en av våra mest populära husmodeller Det är svårt att inte charmas av Villa Lovik. Denna inbjudande och luftiga husmodell står ut med sin rymligt välkomnande hall och sin öppna planlösning. Stora härliga fönstren bidrar med ett generöst ljusinsläpp och det öppna taket i nock ger rymd som sätter prägeln på innemiljön. På övervåningen finns hela två sovrum, en klädkammare, ett badrum och en stilfull invändig balkong. Läs mer om hustypen.

  Läs mer »
 • Villa Sandvik

  Planlösning med smarta och kreativa lösningar  I Villa Sandvik är ett vinkelhus i modern stil som helt och hållet saknar korridorer. Boytan utnyttjas maximalt och planlösningen är både ovanlig och hemtrevlig. Ta bara vardagsrummet som med sitt sluttande innertak gör att ni får plats med flertalet gäster. Vardagsrummet binds ihop med med köket, som inrymmer en praktisk köksö. Sovutrymmena är avskilt uppdelade i två sovavdelningar – en avsedd för föräldrar och en för de lite yngre familjemedlemmarna. Läs mer om hustypen.

  Läs mer »
 • Villa Säveholm

  Funktionellt och läckert på samma gång Villa Säveholm är huset för dig som vill få en spännande planlösning som är gjord för både vardag och festligheter. Husets iögonfallande H-form bildar en skyddande entré och en fantastisk uteplats som ligger i lä. Ryggåstakets härliga rymd gör vardagsrummet extra njutbart att vistas i. Upptäck fördelarna med två huskroppar.  Du kan skapa perfekta uppdelningar av ditt hus, för olika generationer och olika ändamål. I dess mitt? Köket förstås, husets hjärta. Läs mer om hustypen.

  Läs mer »