Aktuellt

 • Hämta inspiration i Kloka Hem Magazinet!

  Tryter inspirationen? Är du i akut behov av en inredningsförändring men kört fast i gamla hjulspår? Låt Kloka Hem Magazinet bli din nya hemmabibel!

  Kloka Hem är mer än bara Upplands ledande leverantör av marknadens bästa husmodeller – VårdgårdaHus. Man sprider även regelbundet matnyttiga tips och idéer för hus och hem i sitt fullproppade onlinemagasin.

  Upptäck artiklar om att designa sitt hem i New England-stil med svensk touch, hur du planerar ett rymligt skafferi, fördelarna med att anlägga en öppen walk in closet, exempel på snygga trapplösningar och mycket, mycket mer!

  Magazinet tipsar också om VårdgårdaHus egna husbloggare, där skrivsugna husbyggare får chansen att skildra hur just deras drömprojekt steg för steg tar form. En blandning av eufori för varje ny lagd pusselbit och vånda inför nästa vända av beslut som måste tas.         

  Uppsala Byggteam fungerar sedan flera år tillbaka som Kloka Hems byggentreprenör vid produktion av VårdgårdaHus i Uppland.

  För mer inspiration och tips – följ Kloka Hems instagramkonto!

   

   

 • Fem familjer som bor i drömhuset

  De flesta av oss bär med oss en bild av vårt absoluta drömboende. Vare sig det handlar om ett penthouse i New York med utsikt över Central Park eller en pittoresk sekelskiftesvilla vid Fårös stränder så är det där drömhuset för många den ultimata belöningen för alla måsten som måste utföras i vardagen. VårdgårdaHus har i ...

  Läs mer »
 • Uppsala Byggteam porträtterade i Enterprise Magazine!

  Sex gånger om året tar Enterprise Magazine ett helhetsgrepp på Sveriges vida utbud av inspirerande företag och entreprenörer. I magasinets nummer för april och maj porträtteras inga mindre än Uppsala Byggteam. Artikeln skildrar hur ägarparet Fredrik Johansson och Stefan Jonsson över tid har skiftat sitt företags fokus från lösvirkesbas...

  Läs mer »